Over NexGenTeq

NexGenTeq is een Limburgs bedrijf gevestigd in Bunde dat zich richt op maatwerkoplossingen in Telecom, Multimedia & SmartHome. One-stop-shopping voor bedrijf (MKB) en consument is ons doel, zodat u als klant maar één aanspreekpunt heeft. Ons doel is een ontzorgende kracht en een verademing te zijn voor onze klanten. Door middel van deskundigheid in meerdere vakgebieden zijn wij vaak flexibeler dan onze concurrenten. Bij NexGenTeq heeft u bijvoorbeeld een netwerkmonteur die ook verstand heeft van elektrotechniek, of een computerdeskundige die ook uw TV aansluitpunten kan doormeten.

NexGenTeq heeft een tiental ambitieuze monteurs in dienst die allemaal jarenlange ervaring hebben opgedaan bij Nederlands grootste telecomproviders. We hebben de technologische revolutie door de jaren heen gefaciliteerd voor alle lagen van de bevolking en hebben daarbij geleerd dat iedere klant maatwerk is. Uit ervaring weten we dat men zeer breed geörienteerd dient te zijn als het gaat om het leveren van maatwerk op het gebied van telecom, multimedia en smarthome. We kunnen dus zeggen dat er een nieuwe generatie techneuten nodig is om aan deze opkomende behoefte te kunnen voldoen. NexGenTeq (ook wel NGT voor kort) is dan ook niet voor niks een afkorting op haar oorspronkelijk bedachte naam: "Next Generation Technicians".

Het idee om NexGenTeq op te richten is geboren vanuit de behoefte van echte klanten. Als team hebben wij ons de vraag gesteld wat de diepere behoeftes zijn van onze klanten en welke kernwaardes we als jong bedrijf moeten hanteren voor de ultieme klantbeleving. Dit zijn onze kernwaardes welke wij naar ons beste kunnen, zullen proberen te hanteren:

Kwaliteit in dienstverlening

Gegarandeerd gekwalificeerde monteurs met de juiste kennis en ervaring.

Kwaliteit in Hardware

Alleen kwalitatieve producten die door ons zijn getest worden verkocht en/of aanbevolen.

Snelle Service

Klanten moeten zo snel mogelijk geholpen kunnen worden bij problemen.

Makkelijke afsprakenplanner

Elke klant moet makkelijk en snel een afspraak bij ons kunnen inplannen.

Altijd vriendelijk

Monteurs van NGT zijn vriendelijk en zorgen voor een uitstekende klantbeleving door goed te luisteren naar de klant.

Een gerust hart

Wij willen de klant met een gevoel van zorgeloosheid en vertrouwen achter laten door een van A tot Z levering met uitstekende aftercare.

Betaalbaar

NGT wil haar klanten graag een betaalbaar product kunnen bieden. Dit doen we door een divers aanbod, financieringsmogelijkheden (lease) en een scherpe prijsstelling.

Hulp nodig? Bel dan vandaag nog voor een afspraak op het nummer: 085-1309231 of vul het contactformulier in.

Net verhuisd of bezig met een verbouwing? Doe het in een keer goed samen met de kennis van NexGenTeq.

Contactgegevens

NexGenTeq

Pasweg 10

6241CT Bunde

085-1309231

info@ngteq.com

Kvk: 14106117

BTW: NL157559865.B02

Iban: NL25ABNA0845440470

Bic: ABNANL2A

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00u t/m 19:00u

za: 12:00u t/m 18:00u

zo: Gesloten